Varför är SORG så hotfullt? 
”Tänk positivt”...?!


Hur många gånger hör vi inte det? Som att det fanns en motsättning?! Jag kan tänka positivt och samtidigt vara ledsen. Känna sorg och samtidigt hopp. Känna sorg och samtidigt den största lycka.

Tolka inte mina tårar som ett tecken på svaghet... mina tårar är tecken på styrka ... att jag öppnar mig för att känna, att gråta för det vackra... det vackra jag har nu, det vackra jag missat, det vackra jag förlorat, det vackra som väntar mig. Det vackra kan vara livet i sig. Sorgen kan vara brutalt skarp och närvaro i det är också vackert på något konstigt och förunderligt sätt... det är rent...Se styrkan i att våga kapitulera .... det är stort och starkt att våga vara skör!

Utifrån mina mönster betyder d...

Kan man drunkna i sitt eget hjärta? 
("Drunkna" kanske inte är ett ord som du trivs med, men jag menar bara känslan av att förlora sig, ge efter, kapitulera, släppa motstånden...hitta gärna ditt eget ord.)

Man kan ju drunkna i någon ANNANS hjärta och då känna kraften i hjärtats energier som möts. Att i mötet med någon annans öppna hjärta känna sitt eget hjärta öppnas på vid gavel… är stort. Det kan handla om vänskap, kärlek eller bara i möte med någon, vem som helst. Mattanten på mitt dagis var en sådan hjärtöppnare när jag var barn, jag blev hel när hon kramade mig när jag kom olustig på morgnarna och hon släppte in mig till henne i köket. Jag expanderade, tog form, tog plats i mig och mitt "goda". Ofta är det i kramen som något händer.

Det finns...

Tänk om…
Tänk om, du kan uppleva frid i kropp och själ trots att smärtan är där?
Tänk om du kan uppleva smärta utan att behöva fly, att du kan fortsätta bo i din kropp?
Vad skulle hända då?
...läs fler bloggar av Ulrica Gulz på www.yogobe.com...

Please reload

Blog

När du bor i din kropp är du alltid hemma...

Tillbaka upp

Följ oss, läs om kurser!

  • Facebook - White Circle

​© 2015 HOLIYOGA