top of page

Följ HoliYoga Hormon på Facebook 

  • Facebook - Grey Circle

Gå mot strömmen
Kvinnors kroppar längtar efter balans och näring och inte minst bekräftelse - "jag tar mig rätten och tiden att åter bo i min kropp, släppa stressen som gör att jag torkar ut...". Torkan handlar verkligen inte bara om sexualiteten utan om relationen till det vi känner, sinnlighet, energi och lust att utforska sig själv och livet!

 

Vårt stressade prestationssamhälle ställer till det för den naturliga balansen och vi orkar inte bo i våra kroppar fullt ut, inte lyssna till de inre budskapen med öppet hjärta.

 

HOLIYOGA HORMON är kvinnors eget redskap att gå mot strömmen, våga gå inåt, möta chandras (månens) ljus i den lugna, stilla floden, göra litet, göra långsamt, göra inkännande...omfamna sig själv .

 

HOLIYOGA HORMON är sinnlig, varsam och oerhört potent. Utvecklad för alla kvinnor i olika åldrar, oavsett längtan och behov. Yogan fokuserar specifikt på att få igång ”det inre samtalet” mellan b.l.a äggstockar, binjurar och sköldkörteln.

 

Hur går det till?
Alla Holistiska Hormonyogapass är specifika. Det finns många olika komponenter som är invävda i yogaformen, ayurveda och TCM bla. Man jobbar mycket med intention till olika delar av kroppen, olika organ, olika körtlar. Yogan använder sig även klang och vibrationstekninker  b.la genom sin egen röst och mantran. Ljud som är osynlig energi som på olika sätt kan kalibrera vårt energisystem.

 

 

 

Vad har Hormonyoga för positiva effekter?

Det är en yogaform för att öka den kvinnliga lusten, sinnligheten. Den kan balansera pms, menstruation, vallningar och klimakteriebesvär. Det är bra för de som är utmattade eftersom det påverkar binjurarna mycket. Harmonierar och skapar balans. Det finns även testemonials om kvinnor som haft en

längtan att bli gravid som blivit det efter

att ha börjat med Hormonyoga.

 

När ska man inte göra det:

Vid hormonellt betingad cancer, hypertheros, myom, endemetrios eller när man är gravid. Då är det bättre att man går på den läkande hOLIYOGAN.
 

Var finns HOLIYOGA HORMON?
Det finns just nu 17 stycken utbildade, och verksamma i HOLIYOGA HORMON i Sverige.

Tryck här för en förteckning!

meditationvatten
yogaarmar
Ulricaframåtarmvatten
fredlig_krigare_2
bottom of page