Varmt välkommen till HoliYoga RETREAT i Hagen med Ulrica Liavor och Ulrica Lütje

 

Allt blir bra…med allt som är…annorlunda men bra. Vi hittar tilliten till nuet tillsammans i Dala Floda.Vi ger oss själva utrymme för rädslan, oron, ångesten, sorgen men också glädjen, skrattet, nyfikenheten och acceptansen att få vara precis så som vi är i detta nu. Galna, frispråkiga, hysteriska, tystlåtna, neurotiska, eländiga, ilskna, frustrerade, vansinniga eller trygga, glada, belåtna, harmoniska, lugna, leende, lyckligt lobotomerade. Tänk om vi tillåter oss att vara precis så som vi är. Kanske en härligt rörig mix av allt. En människa som vi skulle älska om den människan inte var just jag.  Utmaningen och intentionen med yogaretreatet  är att komma en bit på vägen mot, din väg mot acceptans och medkänsla.  Att acceptera den som är du och känna med henne, omfamna henne, tycka om henne och älska henne (eller honom såklart). Först där och då kan vi vara vårt eget genuina jag.  Nuet är allt vi har så varför inte lära oss att leva där?

 

Välkommen till fem dygn av vila i dig själv, med dig själv, i din kropp, din själ, dina tankar och dina känslor. Vi väljer att leva inte bara att överleva.

 

5 dygn i en omfamnade miljö. 5 dygn fyllda med HoliYoga, meditation och terapeutiska samtal där du får vara precis där du är just nu. Kropp, själ och ande - hela det vackra som gör dig till den du är. Ibland stark, ibland sårbar och svag.

Vår intention: Känna tillit till dig själv, oavsett hur världen ter sig runt omkring dig.

 

Alla är trasiga på något sätt, tänk om det är just trasigheten som gör oss speciella och vackra.

 

Under dagarna får du vara så mycket du vill med dig själv. Vandra, bada, sova, titta upp i himlen och du behöver aldrig känna tvång att delta på allt som erbjuds. Vi vill bara att alla meddelar på något sätt om man väljer att avstå så vi inte behöver vänta in. Detta är DINA dagar för DIN skull.
 

 

Livet far fram med oss men vi vet..via holiyoga, meditation och terapeutiska samtal att vi tar oss igenom och förbi. Livet blir inte detsamma men det blir fantastiskt ändå. Fem dygn får vi umgås, skratta, gråta och förundras över världen. Du är mer än varmt välkommen För mer info kontakta xxxx. All omtanke till dig Info och anmälan finner du på här bredvid.

Här bestämmer DU vad du vill och bedöms inte av någon för någonting.Vill du detoxa är det ok, vill du ta ett glas vin vid älven är det ok…vill du vara för dig själv är det lika ok som att vara med andra. Det är DINA dagar, bara för DIG, en chans att läka och landa.

Välkommen till en underbar och opretentiös oas där du får vara enstöring eller social eller precis som DU längtar efter att vara! Här har du chansen att känna efter vad du vill med stöd av HoliYogan och miljön. 

/Ulrica Liavor och Ulrica Lütje hälsar dig välkommen!

#retreat #holiyoga #holidans #dalafloda#yogaihagen #meditation #yoga #älskadigsjälv#ulricaliavor #meditation #yogobe #pranayama

2020 är min kollega Ulrica Lütje medskapare av retreatet! 

Ulrica Lütje är leg. Psykoterapeut med KBT- samt relationell psykodynamisk inriktning. Ulrica har lång erarenhet av kris- samt sorgbearbetning, ångest- samt depressionstillstånd, konflikthantering i nära relationer, social fobi, traumabearbetning oh traumabearbetning. Hon har även erfarenhet av att arbeta med många andra former av destruktiva beteenden och kompensatoriska strategier som vi använder oss av för att hantera vardagens utmaningar. Under detta retreat, som är ett samarbete med Ulrica Liavor och Ulrica Lütje, så bjuder hon in dig, om du vill, till terapeutiskt samtal (enskilt) kring det som är just nu. Detta är helt frivilligt och helt förutsättningslöst. Ett sätt att bolla sin process med någon, vilket kan vara ett fint sätt att komma vidare och se nya saker i kombination med yogan, naturen och tillvaron som är runt dig och i dig på retreatet.

Tillbaka upp

Följ oss, läs om kurser!

  • Facebook - White Circle

​© 2015 HOLIYOGA